Chat chat wiki

Last modified date

Chat chat wiki Kunnskapsbase, brukerveiledninger. Phleng Chat (เพลงชาติ) er nasjonalsongen til Thailand, teken i bruk den desember Teksten er skriven av Luang Saranupraphan medan Phra. For interesserte i online-chat, er det mulig å møte andre Wikipedia-brukere via på engelsk, #wikipedia, samt en engelskspråklig kanal for ikke-wikipedisk prat;. Chatting (norsk: nettprat) er (opprinnelig) skriftlig prat (samtale) via datamaskin tilkoblet datanett. Via skjerm ser man andres bidrag, samt de man skriver inn selv.

Phleng Chat - Wikiwand

Internet Relay Chat (IRC) er en protokoll som primært ble utviklet for kommunikasjon og fildeling på Internett. Protokollen ble skrevet av finske Jarkko «WiZ». Phleng Chat (เพลงชาติ) er nasjonalsongen til Thailand, teken i bruk den desember Teksten er skriven av Luang Saranupraphan medan Phra.

1 Kommunikasjon; 2 Oversikt over meldingssenteret; 3 Opprette meldinger; 4 Alternativer i meldinger; 5 Chat; 6 Guild Forum; 7 Forum.

Internet Relay Chat (IRC) er en protokoll som primært ble utviklet for kommunikasjon og fildeling på Internett. Protokollen ble skrevet av finske Jarkko «WiZ». Kunnskapsbase, brukerveiledninger. POOPOOPPOPPOPSOOOOOOOPPPPOOOOOOPPYYY!!!! Clan rank Medlemmene i clan chater kan ha 9 forskjellige ranker, de 9 rankene er: iceroadtruckerhugh.com

For interesserte i online-chat, er det mulig å møte andre Wikipedia-brukere via på engelsk, #wikipedia, samt en engelskspråklig kanal for ikke-wikipedisk prat;. Kunnskapsbase, brukerveiledninger. 1 Kommunikasjon; 2 Oversikt over meldingssenteret; 3 Opprette meldinger; 4 Alternativer i meldinger; 5 Chat; 6 Guild Forum; 7 Forum.

Wikipedia:Chat

Chat chat wiki Slag i slag med Monn Iverensk presisjon hvirvlet revyen over scenen, og gav oss alt det vi var kommet med håp om å få oppleve. Online chat — leksikonoppføring. Se bruksvilkårene for detaljer. Bukett til henne og bukett til Lalla, og dermed var vi i gang. Brukeren kobler seg, via nettverket, på kanalerog kan velge å kommunisere med den gruppen brukere som befinner seg i kanalen, eller gjennom en direkte og privat kontakt med enkeltbrukere.

Denne siden ble sist redigert 3. De har et varierende antall besøkende med én eller flere moderatorer som skal passe på at kanalens regler blir etterfulgt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

chat chat wiki